Over Bartering B.V.

  Wat is barteren?

  Het is moeilijk om ons een wereld voor te stellen zonder geld. Toch is het nog niet zo heel lang geleden dat er gehandeld werd zonder geld.
  De mensen ruilden hun producten of diensten tegen andere producten of diensten.

  Handel "met gesloten beurs" (barteren) is dus zo oud als de tijd en wordt door de meeste bedrijven wel eens gedaan.
  Deze "1-op-1" vorm van zaken doen heeft beperkingen, omdat er sprake moet zijn van gelijkwaardige producten of diensten.

  Bij Bartering B.V. is het meest bijzondere dat de tussen bedrijven overeengekomen transacties niet alleen met Euro's worden betaald, maar geheel of gedeeltelijk (minimaal 20%) met BarterEuro's (afgekort BE); een betaalmiddel welke alle deelnemers van Bartering accepteren.
  De deelnemende bedrijven kunnen zo met elkaar zaken doen zonder deze "1-op-1" vorm van ruilen. Men kan dus aan het ene bedrijf verkopen en vervolgens (wanneer dat aan de orde komt) bij een ander deelnemend bedrijf inkopen. De deelnemers bepalen onderling welk deel van de transacties in Euro's en welk deel in BarterEuro's wordt betaald.

  De deelnemers krijgen heel makkelijk nieuwe contacten en opdrachten die ze anders wellicht nooit gehad zouden hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld eventuele overcapaciteit in uw bedrijf toch winstgevend maken.

  Dit is nu precies waar BARTERING B.V. in voorziet.
  Bartering

  Bartering B.V.

  De Weegschaal 8
  5215 MN 's-Hertogenbosch
  Tel.+31 (0)73 - 613 20 59
  Fax+31 (0)73 - 613 62 52
  E-mail adres: info@bartering.nl

  Nieuwe aanvragen

  klik hier