Over ons

Het is tijd voor een platform waar mensen elkaar kunnen vinden en verbinden

Wat fijn dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden van Bartering. Wij, Jeroen Musschenga en Therecia Venema zijn eigenaren van TradeXchange Nederland. Dit is een geldsysteem naast de euro voor en door ondernemers. Wij hebben dit platform in 2002 opgezet naar voorbeeld van het Zwitserse WIR Bank systeem.

Voor ons was het altijd business to business.

Vooral de laatste twee jaar zijn we gaan inzien dat Bartering tussen privé personen wel eens noodzaak zou kunnen worden. Het is de feedback die wij krijgen, het is de vraag die er nu ligt. Die stijgende behoefte aan een consumentenplatform waar mensen elkaar kunnen vinden en verbinden en goederen en diensten kunnen uitwisselen. Die behoefte is goed overgekomen.

Waar men naar zoekt is een plek van vraag en aanbod, waar je elkaar onderling kunt helpen en versterken. Of het nu gaat om om uitwisseling van vakwerk, voedsel of verzorgen. Wanneer je merkt dat cashgeld steeds meer in de ban wordt gedaan. Of dat je te maken krijgt met programmeerbaar geld waarmee vrijheden kunnen worden ingeperkt. Je wilt over een alternatief geldsysteem beschikken.

We zeggen het ook tegen onszelf: willen we ons sterk maken en weerstand bieden tegen gebeurtenissen en vervelende maatregelen die op ons afkomen, dan wil je toch over een plan B beschikken? Dit is de boodschap die wij hebben ontvangen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij het waar gemaakt op www.bartering.nl. De plek waar alles samen kan komen.

Je kunt nu meedoen en het voor jezelf waarmaken. Maak je eigen account aan! https://login.bartering.nl/signup.php)

Welkom bij Bartering!

Jeroen Musschenga & Therecia Venema